Ontdek de Antwerpse metropool op een originele manier en beleef Antwerpen met City Golf. Tijdens deze unieke stadstour neemt een begeleider uw groep mee op pad en laat u in groep genieten van een partijtje stadsgolf. De holes zijn geen gaten in de grond, maar standbeelden, fonteinen, e.d. Nadat u de hole gespeeld heeft, krijgt u een woordje uitleg over de bezienswaardigheden, leuke anekdotes en aanstekelijke verhalen over onze prachtige stad.

Kies uit een tour van 6 (2u) of 9 holes (3u) en laat u rondleiden door een team van jonge, dynamische mensen die hun passie voor Antwerpen graag met u delen. Er zijn 3 standaard tours, MAS-Tour, Grote Markt Tour en Eilandje Tour, maar we maken ook met veel plezier een tour op maat. Antwerpen heeft veel mogelijkheden en wij houden wel van een uitdaging.

Beleef zeker ook City Beer Golf, waarbij er tijdens deze stadstour de mogelijkheid is om 3 Antwerpse stadsbieren te degusteren, in 3 authentieke Antwerpse cafeetjes en u City Golf kan spelen op 4 historische locaties. Als u de zintuigen wil prikkelen, kunt u steeds voor een pairing tussen stadsbieren en chocolade kiezen.

Startplaatsen zijn het MAS of Grote Markt, maar we zijn flexibel en kunnen de groep ook op locatie ophalen.