De Chef begeleidt je naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken.

Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt.

De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

Na de hartelijke ontvangst vergezelt Patrick jou naar het doolhof van nisjes en kelders, deze vloeien in elkaar over en maken van dit netwerk de grootste wijnkelder van de Scheldestad.

Via de open keuken daal je af naar de majestueuze wijnkelders met ruim 20.000 flessen wijn.

Verdwaal er in een ondergronds labyrint van gangen en nisjes. Baan je een weg tussen exquise wijnen die zowat de ganse wereld vertegenwoordigen.

Terwijl je in de 19de-eeuwse wijnkelder door het netwerk van ondergrondse nisjes en gangen doolt en geniet van jouw aperitief, sla je een praatje met Chef-kok Patrick Van Herck en overloop je met hem het menu.

Een bezoek zal aantonen dat ‘klasse en kwaliteit’, het motto van Huis De Colvenier, gegrond is. De klant moet zich thuis voelen en daarom kan het menu besproken worden met de chef-kok. Dit kan perfect tijdens het uitgebreide aperitief in de wijnkelder.

Meer dan alleen een heerlijk diner serveert Huis De Colvenier een totaalbelevenis.

Sint-Antoniusstraat 8

2000 Antwerpen