Waarom uw volgende congres zich thuis voelt in Antwerpen

Antwerpen is een metropool op mensenmaat. Groot, maar overzichtelijk. Voortbouwend op geschiedenis, maar steeds vernieuwend. Vol diversiteit, maar altijd herkenbaar.

En dat is meteen de reden waarom u – en uw congres – zich hier meteen thuis voelt. U proeft hier van alle smaken, stijlen en kleuren. Plukt de meest uiteenlopende kennis mee. En ontmoet denkers én doeners (check de vele start-ups maar eens).

In Antwerpen vindt u dus steeds raakpunten én inspiratiebronnen. Ideaal om uw congres mee te verrijken. U bent alvast meer dan welkom.

Werken, verblijven en eten in Antwerpen

Een grote conferentie of bescheiden meeting? Antwerpen heeft precies de locatie die u zoekt – van indrukwekkende event-ruimtes, over goed uitgeruste vergaderruimtes in hotels, tot unieke zalen waarover uw gasten jaren later nog praten.

Wist u trouwens dat Antwerpen een Belgische top drie-bestemming is? Het aantal bezoeken en overnachtingen tikt elk jaar aan. Het bewijs dat u ook na uw professionele bijeenkomst goed zit in Antwerpen, waar u van culturele en architecturale must see’s naar modieuze must shops hopt. En met haast op elke straathoek een restaurant weet Antwerpen ook uw culinaire honger te stillen. Waarom uw bezoek aan Antwerpen dus niet verlengen en uw gasten onderbrengen in een van de meer dan vijftig geaccrediteerde hotels in de stad?