Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

POSTPONED (NEW DATE TBC) – The Bitcoin Reformation

april 25, 2020 - april 26, 2020

Een conferentie om de verdiensten en uitdagingen van het sociale contract van Bitcoin te bespreken. Hier is waarom:

Bitcoin gebeurt niet in een vacuüm.

Het gebeurt op het moment dat het vertrouwen in fundamentele sociale instellingen aan het verschuiven is.

Bitcoin leeft nu al meer dan 10 jaar. Ondanks de voortdurende aanvallen en het toezicht van autoriteiten over de hele wereld, draait het sterkste en meest stabiele netwerk ter wereld nog steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per week.

Bitcoin is er om te blijven – wat hebben de machthebbers te zeggen?

Voor het eerst in België en de buurlanden zal de Bitcoin Reformatie een industriebreed platform bieden voor een discussie over de verdiensten en uitdagingen van Bitcoin en digitale middelen in het algemeen. Het is het evenement waar de Benelux op heeft gewacht, met sprekers uit heel Europa en daarbuiten.

De conferentie wordt georganiseerd door de Vires in Numeris Foundation, een onafhankelijke privé-organisatie die is opgericht om het woord te verspreiden over digitale middelen en de toekomst van het geld. Het zal een breed publiek aantrekken, waaronder investeerders, bankiers, onderzoekers, studenten, toezichthouders, industrie-experts, financiële instellingen en meer.

Meer dan 30 sprekers met verschillende achtergronden zullen discussiëren over de hoekstenen van het sociale contract van Bitcoin: de behoefte aan hard geld, privacy en decentralisatie.

 

Gegevens

Begin:
april 25, 2020
Einde:
april 26, 2020

Locatie

Zuiderkroon
Vlaamsekaai 81/83
Antwerp, 2000 Belgium
+ Google Maps