Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hét Congres – VIGC

juni 8, 2022

Het Benelux Online Print Event zal dit jaar op 8 juni weer als een fysiek event worden georganiseerd. De dag voor het event zal er op 7 juni een Masterclass e-Business Print door #BOPE22 keynote spreker en industrie-expert Bernd Zipper worden verzorgd.

We kijken er enorm naar uit om jullie weer terug ‘in levenden lijve’ te kunnen verwelkomen!

Back to (e-)business geeft goed weer waar we allemaal naar uitgekeken hebben de voorbije maanden. Terug naar echte contacten en fysieke netwerking om kennis te delen en zaken te doen. Daarom, en aansluitend op het event, een exclusief VIP-diner.

De digitale tsunami die de maatschappij overspoelde en de forse e-commerce groei die daarmee gepaard ging, heeft zich ook versneld doorgezet binnen de grafische sector. Op #BOPE22 wil VIGC inspireren en motiveren om e-business binnen de strategie van het grafisch bedrijf een centrale plaats te geven.

Het programma oogt alvast spectaculair met o.a. sprekers uit Duitsland, Nederland, Panama, Denemarken en België die het internationale karakter van dit event in de verf zetten.

We kijken naar de uitdagingen die zich aftekenen tegen de huidige economische realiteit. Welke trends en ontwikkelingen moeten zeker in de gaten worden gehouden? En we laten ook een aantal ondernemers aan het woord die hun e-business case zullen delen. Zoals elk jaar kijken we ook over het muurtje. Dit jaar met een presentatie rond Artificial Intelligence (AI) door het wereldvermaard onderzoekscentrum IMEC.

Internationale sprekers, kwalitatief netwerken en een exclusief VIP-diner, dat is waar #BOPE22 voor staat. Wij zijn alvast klaar voor een succesvolle editie in juni 2022!

Gegevens

Datum:
juni 8, 2022
Site:
https://www.vigc.be/bope/

Locatie

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp
Koningin Astridplein, 20
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Maps