Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

POSTPONED (NEW DATE TBC) – Hét Congres – VIGC

avril 23

Openstaan om te innoveren en te ondernemen is in een markt die op verschillende vlakken onder druk staat heel belangrijk. Maar hoe doe je dat in de praktijk en vooral kan je vandaag nog alles alleen doen of moet je meer op een model van samenwerking inzetten?

De bedrijfsvoering van een hedendaags bedrijf is complex en heeft veel uitdagingen. Je moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn om je te onderscheiden en om op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Technologie is hierbij belangrijk maar ook de kunst om de juiste mensen aan te werven om deze technologie te kunnen implementeren, onderhouden en dagdagelijks te gebruiken is niet te onderschatten. Welk businessmodel werkt het beste voor jou en jouw klanten en hoe bouw je jouw verkoopapparaat uit zodat je jouw omzet en marges kan verhogen?

Tijdens het VIGC-Congres laten we verschillende experten aan het woord die jullie informeren en inspireren om de juiste connecties te kunnen maken tussen technologie, personeel, economie en verkoop zowel binnen als buiten jullie bedrijf. Connecting the dots!

Détails

Date :
avril 23
Site Web :
https://hetcongres.vigc.be/

Lieu

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp
Koningin Astridplein, 20
Antwerpen, 2018 Belgium
+ Google Map