Aplace/Antwerp City Flats and Suites is gelegen op een super gezellig pleintje midden in het centrum en in de modebuurt van Antwerpen. Dé perfecte locatie om Antwerpen te ontdekken dus.

In Aplace/Antwerp City Flats and Suites kan je logeren in één van onze warm gezellig ingerichte suites of onze volledig uitgeruste city flats.

Je geniet hier van hetzelfde comfort en de luxe als in een boutique hotelletje, met als enige uitzondering dat we geen ontbijt serveren maar dat doe je dan gezellig in één van de vele ontbijtzaakjes in de buurt.

Aplace/Antwerp City Flats and Suites bevindt zich op een charmant pleintje ‘De Vrijdagmarkt’ in hartje Antwerpen. Dé ideale plaats om deze stad te ontdekken. Om de hoek van designerwinkels, maar ook de Groenplaats, de Grote Markt, musea en vele historische bezienswaardigheden bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Met andere woorden, alles wat je maar nodig hebt (of nog beter, niet nodig hebt), vind je wanneer je de deur uitwandelt: restaurants, bars, designershops, decoratie- en meubelwinkels, supermarkten,…

Vrijdagmarkt 1

2000 Antwerpen

wifi

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken