In het hart van Antwerpen, vlakbij het station en perfect om de stad te voet te verkennen, met zijn dorpse vibes en gezellige cafés

– 94 nieuwe appartementen volledig uitgerust met keuken en was/droogcombinatie
– Ideaal voor een comfortabel verblijf
– Studio-appartementen (2 personen)
– Appartementen met één slaapkamer (tot 4 personen)
– Appartementen met twee slaapkamers (tot 6 personen)

YAYS Antwerp Opera is het eerste YAYS serviced apartments in België, dat dit voorjaar geopend is!

YAYS combineert het beste van hotelgastvrijheid en onafhankelijke accommodaties. Elk appartement is ontworpen met het echte leven in gedachten, met alle ruimte en comfort die je nodig hebt om je thuis te voelen en de vrijheid van een volledig uitgeruste keuken.

Als je voor YAYS Opera kiest als je plek in Antwerpen is de perfecte start om je als een local te voelen. Het gebouw ligt in de Diamantwijk, op loopafstand van de Antwerpse Opera en het iconische Antwerpse Centraal Station, aan de rand van de ‘leien’, een reeks elegante lanen die het gebied omsluiten dat ooit werd beschouwd als de thuisbasis van de echte locals, bekend als de ‘sinjoren’ in het lokale lingo.

Met een handige on-site parking, 94 ruime en stijlvolle turn-key appartementen geïnspireerd op de lokale Art Nouveau, en een buurt vol karakter en unieke attracties te ontdekken, YAYS Antwerp Opera is de perfecte locatie als je wilt voelen als een ‘sinjoor’ zelf.

Faciliteiten

Parking

Frankrijklei 33

2000 Antwerpen

T : +32 465 043744

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken