WE BRING YOUR CONTENT TO ‘LIVE’

Congressen, ontmoetingsdagen en seminaries zijn totaalbelevingen geworden. Naast inspirerende content- en netwerkopportuniteiten verwachten deelnemers een live-ervaring die hun zintuigen prikkelt, en die ze liefst ook nog eens met één tik op hun smartphone kunnen delen. Dat vraagt om een doortastende aanpak op maat, creativiteit op het scherpst van de snee, technologische knowhow en specifieke organisatorische expertise. Het staat allemaal voor u klaar bij The House of Congress.

Als Professional Conference Organiser (PCO) heeft The House of Congress alles in huis om van uw nationaal of internationaal congres, seminarie of conferentie een succesvolle beleving te maken.

FULL-SERVICE CONGRESORGANISATOR

Bij The House of Congress zijn we ervan overtuigd dat een succesvol congres of een efficiënte conferentie staat of valt met een kwaliteitsvolle voorbereiding. Fall in love with the process, and the results will come. Dat bewijzen we telkens opnieuw met veel enthousiasme en liefde voor het vak.

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden we u met strategisch en creatief advies, nemen we de samenstelling van uw programma voor onze rekening en zorgen we voor een uitgekiend communicatieplan. Ook voor de de deelnemers en sprekersadministratie, tot en met het ontvangen van uw gasten de dag zelf kan u terecht bij The House of Congress.

Mechelsesteenweg 271 B10.1

2018 Antwerpen