Stadsbrouwerij De Koninck is meer dan alleen de brouwerij van het Bolleke en de Tripel d’Anvers.

Als culinaire hotspot van Antwerpen vind je hier naast bier ook andere ambachten, zoals Kaasaffineurs Van Tricht, slagerij De Laet & Van Haver, chocolatier Jitsk, The Bakery, meester mixologist Paul Morel, het hotel YUST én maar liefst 4 restaurants.

Een seminarie in het Brouwershuis, een brainstormsessie in de VIP Kelder, een meeting tussen de kazen, een receptie in De Koninck Bar of walking diner en spetterend dansfeest in de Duvel Bar… Voor elk evenement bieden wij de gepaste locatie.

Maak je evenement extra uniek en trakteer je genodigden op een workshop food- & beerpairing. Tijdens zo’n “Meet The Crafts” kan je kennis maken met de bieren en de ambachten die op de site gevestigd zijn (kaas, vlees chocolade).

Of neem je gezelschap mee op een interactieve brouwerijtour, waar men meer te weten komt over de bieren, het brouwproces, de geschiedenis van Antwerpen en de brouwerij.

Met een ruim aanbod aan cateringmogelijkheden, relatiegeschenken, private parkings, een vlotte verbinding met de Antwerpse Ring en openbaar vervoer voor de deur, is Stadsbrouwerij De Koninck dé plek bij uitstek voor een inspirerend en uniek evenement in Antwerpen.

Meeting faciliteiten

  • m² 250
  • Vergaderzalen 5
  • Tot 200 personen
  • Verschillende set-ups mogelijk

Mechelsesteenweg 291

2018 Antwerpen

projector

Projector

whiteboard

Whiteboard

wifi

Wifi

Parking