Hotel Pilar is een energieke plek op het gezellige ZUID in Antwerpen. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor zowel zakelijke als leisure bezoekers.
De bruisende stad loopt over in het hotel dankzij de Pilar Foodbar, de Pilar Shop en de lobby.

Het energieke karakter van het gelijkvloers is doorgetrokken in de kamers met zicht op het prachtige Museum voor Schone Kunsten.
De lichte en ruime kamers zijn voorzien van al het moderne comfort met kingsize boxspringbedden, airco, Nespresso koffiezetapparaten, televisie en wifi.
Het ruimtelijke karakter van de kamers vloeit door in loft-stijl badkamers met aparte wc’s. Het kunstminnende karakter van de buurt zet zich voort in de kamers die elk ingevuld zijn met andere kunstobjecten en design meubilair.

Daarnaast heeft Pilar nog vele andere troeven, zoals de ‘Pilar Room’. Een ruimte die multi-inzetbaar is voor zowel meetings tot 20 personen als private dinners en andere kleine events.
De Foodbar gaat uit van een all-dayeating-principe: altijd leven dus in de brouwerij. Bovendien kan je in de Pilar Shop terecht voor een unieke selectie van objecten die je nergens anders zal vinden,
waaronder bijzondere interieurobjecten en beautyproducten die ook de kamers sieren, naast producten van lokale ontwerpers.

Pilar is de perfecte uitvalsbasis om de stad te leren kennen. Dichtbij de afrit van de autostrade en toch centraal gelegen, én makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Antwerpen Zuid is de museumbuurt bij uitstek wat doorheen de jaren ook vele galerijen naar deze kant van de stad heeft gelokt. Het Museum van Schone kunsten huisvest een ongekende collectie van kunst, met werken
van Rubens, Van Dyck en Jordaens. Ook het FotoMuseum en het Muhka -Museum voor Hedendaagse Kunst Antwerpen-, bevinden zich op het Zuid.
De vele pleinen van Antwerpen Zuid zorgen voor een bruisend nachtleven en een smakelijke selectie aan restaurants.

Last but not least: Hotel Pilar bevindt zich aan de start van 1 van de leukste winkelassen van Antwerpen; namelijk de Kloosterstraat en de Nationalestraat.

Meeting faciliteiten

  • Vergaderzalen 1
  • Maximum aantal personen 20

Leopold De Waelplaats 32-34,

2000 Antwerpen

projector

Projector

whiteboard

Whiteboard

wifi

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken