PFL is 20 jaar geleden opgestart als audiovisueel verhuurbedrijf. De zaakvoerders, ieder met zijn eigen specialisme, waren individueel reeds jaren actief in de sector. Deze combinatie van kennis, ervaring & passie maakt dat PFL van alle markten thuis is. PFL is dan ook een zeer flexibel bedrijf dat begrijpt wat klanten nodig hebben. Wij ontzorgen de klant volledig op technisch vlak zodat de opdrachtgever zijn aandacht volledig kan richten op zijn presentatie & klanten. Per jaar ondersteunen we meer dan 1500 producties, en dit aantal groeit elk jaar.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een zeer goede sparring partner voor onze klanten. We hebben vakidioten (positief bedoeld) op elk vakgebied (audio, video, licht, narrow casting, ..) Tevens kunnen we als organisatie terugvallen op een grote groep van event specialisten, waardoor we voor elk facet van een event een invulling kunnen voorzien.

De naam PFL staat voor Pre Fade Listening (voorbeluistering), een technische term die uit ons vakgebied komt. Wij vinden goed voorbeluisteren bij de klant enorm belangrijk. Als we goed luisteren naar de klant, kunnen we hem ook goed helpen. Wij verhuren niet enkel AV-apparatuur en technici, maar bieden oplossingen, en daarmee ontzorgen wij de klant in het streven naar een gezamenlijk doel: een geslaagd event.

PFL – your Rental, Sales & Production partner for:

  • Audio
  • Video creation and large scale projection & LED
  • Light
  • Webstreaming
  • Meeting Support

 

Our service is your success!

Rouwbergskens 8

2340 Beerse