Hotel O Kathedral is gelegen pal in het historische centrum van Antwerpen, recht tegenover de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, musea, bars, restaurants en de winkelstraten. Hotel O Kathedral is omringd door de Groenplaats en de Grote Markt en op een steenworp van de Schelde. Alle belangrijke bezienswaardigheden kunnen te voet ontdekt worden.

Het hotel beschikt over comfortabele en modern ingerichte kamers met designmeubilair, een open badkamer met gratis toiletartikelen en hardhouten vloeren. De meeste kamers hebben uitzicht op de kathedraal van Antwerpen en beschikken over replica muurschilderingen van Rubens-schilderijen die in muur en plafond zijn geïntegreerd.

Hotel O Kathedral serveert een dagelijks continentaal ontbijtbuffet met verse en seizoensgebonden ingrediënten en zelfgemaakte gebakjes, granola, salades en meer. Voor ons ontbijtbuffet gebruiken we dagelijks verse en seizoensgebonden producten. Graag verwennen we onze gasten ook met onze zelfgemaakte voorbereidingen, waaronder salades en snoepjes. Bij het kiezen van onze producten streven wij ernaar om zo veel mogelijk lokale producten te promoten, Belgische en Antwerpse kwaliteitsmerken worden u aangeboden.

Bij BarO kunt u genieten van een glas prosecco, Antwerpse bieren of van ons assortiment Belgische Gins. Bij goed weer kunt u ontspannen na een werkdag van op ons terras met uitzicht op het mooiste plein van Antwerpen.

Onze eigen in-house chocoladewinkel en koffiebar, Sofie Sucrée, is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Geniet van heerlijke kwaliteit koffie en gebak. Of koop de beste Belgische pralines voor al je geliefden.

WIFI is gratis en de meeste kamers hebben airconditioning die op eigen verzoek kan worden geregeld.

Meeting faciliteiten

Het hotel heeft geen meeting faciliteiten.

Handschoenmarkt 3

2000 Antwerpen

wifi

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken