BTFL Living bouwt een verzameling monumentale gebouwen die onze harten hebben gestolen en we delen onze passie graag met onze gasten. “Je slaapt hier niet alleen, je leeft hier.”

De combinatie van unieke locaties en unieke gebouwen bieden onze gasten een ‘Beautiful Living experience’ in luxe en stijl.

‘De Gulden Haze’ is ons monument in de historische binnenstad, gekenmerkt door een rijke historie, liefdevol en met de grootste zorg gerestaureerd.

‘De Gulden Haze’ werd in 1550 gebouwd door een wijnhandelaar en in 2020 door BTFL Living omgetoverd tot Beautiful Suites, allemaal vernoemd naar Italiaanse wijnen voor de ultieme ‘La dolce Vita’ ervaring in Antwerpen.

U hoeft niet ver te reizen voor het ultieme vakantiegevoel. Kom samen met vrienden, familie of uw geliefde en geniet van een van onze 8 suites.

Faciliteiten van het hotel:

Voor meetings, workshops en teambuilding activiteiten zijn in de business suites grote tafels voorzien waar 6-12 personen comfortabel kunnen vergaderen in een informele en intieme sfeer. Door zakelijke offices en suites te combineren is het de ideale locatie voor meetings & events.

Zirkstraat 25

2000 Antwerp

wifi

Wifi

You can use the following link to book your stay