Een verborgen parel in de Antwerpse Botanische Tuin.

Het 5-sterren superior Leading Hotel of the World verrijst op de fundamenten van een klooster uit de twaalfde eeuw.

Het historisch karakter blijft behouden. Met weloverwogen hedendaagse elegantie wordt een adembenemende verfijning gecreëerd.

Een zorgvuldige restauratie laat de originele structuren en het eeuwenoude vakmanschap stralen. De 108 kamers en suites – telkens uniek – weerspiegelen de historische stijl en de waardevolle betekenis van deze plek.

Het wabi-sabi design ademt een tijdloze luxe uit: sereen, verfijnd en spiritueel.

Het prachtig zicht op het groen en weg van de drukte van de stad, dit hebben alle kamers gemeen. Een oase van rust in het hart van de metropool. Truly a Sanctuary !

Uitgestrekt over 20.000 m2, brengt het langverwachte, luxueuze toevluchtsoord de bewonderenswaardige geschiedenis samen met hedendaagse verwachtingen… Uw beleving wordt een bijzondere herinnering.

In een ongedwongen sfeer presenteert dit verwendomein zich als een bestemming voor buitengewone ‘fine-dining’, authentieke Belgische gastronomie en een grensverleggende spabeleving.

Een hotspot om te vergaderen, te trouwen of om andere onvergetelijke momenten te vieren. En … het summum in luxe- en lifestyle shopping – Gun uzelf the Botanic Sanctuary Experience!

Een tuin. Een beleving. Dé bestemming.

Meeting faciliteiten

  • m² 2450
  • Meetingrooms 18

Lange Gasthuisstraat 45

2000 Antwerpen

projector

Projector

wifi

Wifi

zwembad

Pool

Gym

Parking

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken