Aparthotel Adagio Antwerp City Center

Het Adagio Antwerpen ligt dicht bij het stadscentrum, vervoer en winkels, in de wijk Zurenborg, naast het stadspark, en op ongeveer 15 minuten rijden van de haven van Antwerpen en de luchthaven. Binnen 10 minuten lopen ben je in het Flanders Meeting and Convention Center Antwerpen, het oudste dierenpark van het land dat een gerenommeerde ontmoetingsplaats is. Het Aparthotel Adagio Antwerp ligt ook op minder dan 5 minuten lopen van bus- en tramhaltes, en op minder dan 10 minuten van de metrohalte Centraal Station voor een gemakkelijke toegang tot de stad.

Hoteldiensten

Er zijn veel diensten op maat beschikbaar in ons hotel. Je hebt desgewenst toegang tot de fitnessruimte, de bibliotheek en de lobby.

Al onze kamers hebben een volledig uitgeruste keuken, airconditioning en Wi-Fi. Het Adagio Antwerp bestaat uitsluitend uit studio’s voor 2 personen, geschikt voor korte en lange verblijven, en verwelkomt je het hele jaar door. Natuurlijk heb je toegang tot wasserij- en stomerijservices, evenals een wisselkantoor in het hotel. En het hotel is natuurlijk toegankelijk voor mindervalide gasten.

Meeting faciliteiten

  • m² 50
  • Vergaderzalen 1
  • U-vorm  18
  • Boardroom  12
Aparthotel Adagio Antwerp City Center

Plantin en Moretuslei 101

2018 Antwerpen

wifi

Wifi

Fitness

Parking

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken