Overnachten in deze sfeervolle en mooie locatie; op avontuur in een bruisend Antwerpen en genieten van je gezelschap op tien minuten wandelen van het centrum, aan de rand van het hippe Zuid.

Logies Lapin biedt fijn ingerichte en gezellige kamers met badkamer in het kader van een biologisch dynamische bakkerij waar het heerlijk vertoeven is. Maintenant un peu de relax!

Begin de dag met een ontbijt en kopje koffie naar keuze en geniet van onze stad; alle troeven  liggen op loopafstand. Een fiets huren of met de tram de stad in is mogelijk binnen

50 meter van jullie verblijf. (onze aanraders en stadsplan aanwezig). Jullie kunnen tot 18 u terecht in onze zaak om een hapje te eten of gewoon iets te drinken. Na sluitingstijd is onze mediterrane tuin en honestybar volledig tot jullie beschikking. Welkom!

 

FACILITEITEN

iedereen welkom, persoonlijke sfeer, eet- en drinkgelegenheid, tuin, honestybar, huisdieren te bespreken, kluis, fietsverhuur en fietsroutes, ontbijt, lunch en take-out mogelijk, rookvrije kamers, openbaar vervoer (tram op minder dan 50 meter), kinderbedje aanwezig, krant, stadscentrum en shoppen, musea, haven, cultuur, markt op zaterdag en zondag op 10 minuten wandelafstand, kredietkaarten aanvaard.

 

KAMERS

Twee units met telkens twee kamers en één badkamer te huren van 2 tot 4 of van 2 tot 5 personen.

(per unit één twee persoonsbed in een kamer en een tweede kamer met 2 of 3 éénpersoonsbedden)

Mechelsesteenweg 72

2018 Antwerpen

wifi

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken