Een unieke locatie op’t eilandje.

Ooit konden de Antwerpse dokwerkers er ‘s winters terecht voor een warme kom soep of een deugddoend kopje koffie. Bijna twee eeuwen later is de vroegere gaarkeuken op het Eilandje nog steeds een plaats waar warmte en gezelligheid centraal staan. In 2000 werden namelijk kosten noch moeite gespaard om het exclusieve pand om te toveren tot een pittoreske feestlocatie voor privé en bedrijfsevents, mét een ziel. Zo biedt deze vernieuwde locatie plaats voor verschillende events: van een klassieke receptie, een smaakvol diner tot een spetterend dansfeest! En zo geschiedde: LaRiva zag het levenslicht!

Nu, bijna 20 jaar later, werd de locatie in een nieuw jasje gestoken. De op maat gemaakte marmeren toog en het fluwelen interieur zijn de meest opvallende getuigen, maar ook de muziekinstallatie kreeg een volledige make-over.

Oneindig veel mogelijkheden.

Wie de deuren van LaRiva opent, krijgt een zee van ruimte voorgeschoteld. De intieme lounge, het brede terras van 300 vierkante meter en de 2 verdiepingen vormen een ware verrijking. Ideaal voor diners, recepties en walking dinners of congressen voor grote groepen, maar met de juiste aankleding ook prima geschikt voor een intiemer gezelschap! Bovendien maak je die avond ook kennis met Silverspoon, één van de referenties in de eventwereld én vaste cateraar van LaRiva. Vanuit de zaal zie je hoe het hele keukenteam de culinaire lat bijzonder hoog legt. Ongetwijfeld smaakt dat straks naar meer.

Meeting faciliteiten

  • Event ruimte 1
  • Banket 200
  • Buffet 250
  • Walking diner 350

Londenstraat 52

2000 Antwerpen

projector

Projector

whiteboard

Whiteboard

wifi

Wifi