Onze partner Chocalicious verlekkert je speciaal voor We Love Antwerp met hun gloednieuwe chocoladeworkshop ‘We Love Antwerp Chocoladebubbel’.

Heb je zin om met je bubbel te genieten van heerlijke zelfgemaakte chocolade en een lekker glaasje bubbels? Twijfel dan niet langer!

Deze workshop is te boeken voor 4-8 personen en duurt ongeveer een 2-tal uur.Aangezien je een reservering gemaakt hebt via We Love Antwerp geniet je van een kortingstarief (€285 voor 4 personen i.p.v. €300). Een surplus van €65 is van toepassing voor elke extra persoon (normaal tarief: €75 per persoon).

Deze prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, de chocolade die je ter plaatse maakt en een mini-flesje cava per persoon.

Je kan ook je zelfgemaakte ‘I miss you-chocoladereep’ per post opsturen naar iemand die je mist want je krijgt ook 1 voorgefrankeerde bubbelenveloppe per persoon.

Vragen of reserveringen zijn mogelijk via het contactformulier op de website (http://chocalicious.be/we-love-antwerp-chocoladebubbel/) of via e-mail op Carolien.Krijnen@gmail.com