Een hotel met alle comfort op Het Zuid in Antwerpen

Ons hotel ligt op “Het Zuid” – in het zuiden van de stad dus – en biedt een mix van comfort en kwaliteit voor een klein budget. Het is de ideale stopplaats voor wie op vakantie gaat, maar ook voor uw zakelijke afspraken. U kan er genieten van een kamer waar alles praktisch ingericht is om de gasten van het grootste comfort te voorzien.

Welkom in ons B&B Hotel in Antwerpen

Wie reist via het spoor, kan ons hotel in het zuiden van de stad gemakkelijk bereiken via de rechtstreekse tramlijn die u van het Centraal Station in 10 minuten tot bij ons brengt.
Wie een stop wil maken op de vakantieroute, kan ons B&B Hotel in het zuiden van Antwerpen vlotjes bereiken omdat we in de buurt van de Antwerpse ring liggen. Wie vanuit Nederland of Brussel via de A12 (of de E19) komt, bereikt Het Zuid in enkele minuten.
Voor reizigers die richting Gent of de Franse grens en Rijsel (Lille in het Frans) willen rijden, ligt ons hotel op geringe afstand van de Belgische E17 snelweg.
Wenst u ons B&B Hotel in Antwerpen te bereiken via het openbaar vervoer? We liggen op korte afstand van het tramstation Bolivarplaats. Van daaruit kan u zich gemakkelijk doorheen de stad verplaatsen met de tramlijnen 8 en 4, die u tot bij de grote toeristische trekpleisters van Antwerpen brengen.

Comfortabele hotelkamer nabij het centrum van Antwerpen

Om voluit te kunnen genieten van uw verblijf in het Vlaamse deel van België, opteer dan voor een hotel van waaruit u de rijkdom van de streek kan ontdekken.
Ons hotel is perfect gelegen voor een citytrip, maar ook voor wie de havenstad voor zaken bezoekt. Ondanks de nabijheid van de bruisende binnenstad, kan u toch rekenen op de rust en het maximale comfort die nodig zijn voor een goede nacht.

Meeting faciliteiten

Het hotel heeft geen vergaderzalen

Léon Stynenstraat 70

2000 Antwerpen

wifi

Wifi

Gebruik volgende link om uw verblijf te boeken